Daisypath Happy Birthday tickers

pátek 16. září 2011

Slavíme první narozeniny!

14. září to byl přesně rok, co jsem začla psát tento blog. Nejdříve jsou poměrně dlouhou dobu blogy jenom pročítala, mezi prvními byl blog Ninušky, Bárta, Justýnky a dalších. Nakonec jsem se odhodlala, že se do toho pustím taky :)

Za ten rok nemám nijak extra velký počet stálých čtenářů (23), ale podle návštěvnosti stránek (více než 50 tis. zobrazení) je vidět, že blog je poměrně čtený a navštěvovaný, čehož si nesmírně vážím. Myslím, že o vývojové dysfázii stále moc informací není a je i poměrně těžké najít nějaké stránky nebo blogy s touto tématikou.

Děkuji všem bud za emaily nebo komentáře zde, jsem moc ráda, že se vám blog líbí, že z něho čerpáte informace nebo návody na to, jak s dětmi pracovat a rozvíjet je. Za ten rok udělal Péta neuvěřitelný pokrok jak v mluvení, tak v celkovém vývoji a jsem zvědavá, co nám přinese rok další :) Tak vzhůru do něj!!! :)

5 komentářů:

  1. Tak ať se daří i v tom dalším roce, občas využívám některé tvoje rady i já, s mnohem starším Járou, díky, že se dělíš o všechny informace:-)Máš pravdu, je radost pozorovat, jak to Péťovi jde, je to velký šikula a to i díky tobě.
    Tedy, oslavenci-blogu, přejeme k narozkám všechno nejlepší:-) Teď mě napadá, že ten název - Tichý svět - již neplatí:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se připojuji ke gratulaci. Nějak moc rychle to všechno utíká :o) Takže spoutu dalších pěkných přípspěvků a spoustu příznivců přeje Lucka s Nindou.
    Držíme vám palce.

    OdpovědětVymazat
  3. Sááákra to letí paní co?Tichý svět fakt už neplatí,teď ho máš určitě hooodně hlučný,jak se Péťa rozmluvil,přejeme moře pokroků jste šikulky!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, díky moc :) letí to letí...nedávno měl dva roky :) a už jsou mu skoro čtyři :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taktéž se připojuji k holkám s gratulací. I když diagnózy našich dětí jsou odlišné, přesto nacházím hodně společného a na tvůj blog chodím ráda. S Peťou jste udělali opravdu velký kus práce a tento blog je toho vlastně důkazem. Přejeme spoustu dalších pokroků a hlavně taky pořád chuť psát a podílet se o své pocity a zážitky.

    OdpovědětVymazat