Daisypath Happy Birthday tickers

pátek 2. září 2011

Školka - den druhý

Dneska P. ve třídě začal trošku fňukat, ale ne proto, že by tam nechtěl, ale protože po mně chtěl, abych si šla hrát s nějakýma hračkama. Naštěstí ho hned paní učitelka odchytla a šli stavět ještě s jednou holčičkou koleje, takže hned přestal. Vyzvedla jsem si ho zase v deset, prý naprosto bez problémů, hraje si, zapojuje se a dokonce opět jedl!!! Sám teda jíst nechtěl, ale krmit se nechal, takže snědl rohlík s marmeládou - no pro mě je to sci-fi, že by doma něco takového jedl :) tak začínám fakt doufat, že předpovědi o tom, že když ostatní děti uvidí jíst, tak bude jíst taky, se vyplní :) uvidíme v pondělí, to už bude na "ostro" celou dobu, domů půjde po obědě.

Znova musím napsat, že pí. učitelky jsou fakt úžasné, klidně ho nakrmily, bylo to bez poznámek typu - že by se už dávno měl umět sám najíst atd. Naprosto v pohodě, řekly mi, že teda v pondělí vyzkouší ten oběd, žádný problém. Když nebude chtít, nebude muset :)

Zatím nemám žádný plán reedukace, ani ponětí o tom, co tam s ním budou dělat po logopedické stránce. Ale počítám, že to se začne řešit později, až se P. pořádně zajede do školkového režimu. Pořád nemůžu uvěřit tomu, že by to šlo takhle hladce (u nás nikdy nic nešlo hladce :DDD) a čekám, kdy začne řvát, že tam nechce chodit :)

2 komentáře:

  1. Super,myslím že to hladce půjde!!!Péťa je prostě šikula a s tím jídlem teda valím bulvy:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva a přeji, ať to tak vydrží. Ono strašně moc záleží na těch učitelkách. Děti jsou v tomhle ohledu moc citlivé a vycítí to. Péťa je šikula a někdy se může opravdu zadařit a projít vše hladce, i když tomu člověk vůbec nevěří:-))))

    OdpovědětVymazat