Daisypath Happy Birthday tickers

úterý 17. října 2017

Jak to s nami vypada? :)

Po veeeelmi dlouhe dobe se hlasim. Petovi bude pristi tyden 10 let a chodi do treti tridy bezne ZS do malotridky. S ucenim nejsou zadne vetsi problemy, zatim ma na vysvedceni same jednicky. V cestine to uplne 100% neni, ale na konci druhe jeste 1 uhral :) problemy mu dela horsi sluchova diferenciace sykavek, ktere stale neslysi. To se potom promita do psaneho projevu - bud mu hacky nad sykavkami chybi nebo prebyvaji. V jinych predmetech zadne problemy nema. Z uzkostneho, spise samotarskeho ditete je celkem pohodovy kluk se spousty kamarady, ktery je plne samostatny - chodi sam ven, na krouzky, na navstevy ke kamaradum.

Co se tyce reci, mluvi jiz uplne normalne, ale ve vyslovnosti jsou stale slyset sykavky a absence Ř. Jestli se toto nekdy jeste zlepsi netusim, od cca 8 let posun ve vyslovnosti bohuzel nula. Ale jinak VD zkompenzoval velmi dobre a problemy jsou jiz minimalni.

3 komentáře:

  1. Paráda, moc gratulujeme, odvedli jste kus práce!

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko, já jen zírám a obdivuji. Jste skvělá a stránky taky...učím se z nich na atestaci z dětského lékařství...Aby u mne žádná VD nebyla tolerována pod nálepkou - je to kluk, bude mluvit později :)

    OdpovědětVymazat