Daisypath Happy Birthday tickers

úterý 1. března 2011

Lilylolo - minerální kosmetika

Jelikož EDM už nezasílá díky "skvělým" službám České pošty do ČR, delší dobu jsem hledala novou značku minerální make-upu (dále už jen MU). Nakonec přišla Barča s Lilylolo. Včera jsem si vyzvedla balíček. Objednala jsem si :
- plné balení MU, v odstínu Blondie. Je pro hodně světlou pleť s neutrálními podtony.
S make-upem jsem víceméně spokojená. Odstín tedy sedí skvěle. Narozdíl od EDM bohužel nekryje tak, jak bych si představovala, nicméně i tak to jde. Řekla bych, že více vysušuje než EDM, což při mé hodně mastné pleti ještě nevadí. Rozhodně bych nedoporučovala pro pleť suchou nebo citlivou!!!

- vzorek korektoru, též v odstínu Blondie
Korektor je relativně fajn, ale řekla bych, že hlavně na korekci kruhů pod očima nebo menší nedokonalosti pleti. S většíma "hnusama" si opravdu neporadí, na ty budu i nadále používat tuhý korektor od Bobi Brown.

- štětec na korektor
S tím jsem tedy hodně spokojená. Štětec má pevné štětinky, takže korektor jde velmi dobře nanášet, jak ten MU, tak ten tuhý. Doporučuji:)

- vzorek bílého matujícího pudru, na fotce vyšlo rozmazaně
velice dobrý matující pudr, řekla bych identický s Kaolin powder od EDM.

Moje mastná plet je matná min. 6h, poté si žádá přepudrovat, ale nic drastického. Takže za mě Lilylolo doporučuji, i když EDM je i nadále špička.

2 komentáře:

  1. Tyhle kosmetický chvilky jsou pro mě jako zprávy z jiný planety :-) ale dobrý, ráda si počtu, i když se vůůůůbec nešminkuju, bo jak to udělám, během pěti minut si šáhnu do voka :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojka, nevím jestli víte, ale EDM se dá sehnat i v ČR na www.pureskincare.cz (http://www.pureskincare.cz/v19/everyday-minerals/)

    OdpovědětVymazat