Daisypath Happy Birthday tickers

neděle 24. října 2010

Oslava třetích narozenin

Tak oslava se nevyvedla až tak podle předpokladů. Myslela jsem, že bude Péta nadšenej, ale byl spíš takovej zaraženej a hrozně unavenej, takže šel spát. Probudil se s teplotou a brekem. Zjistila jsem, že mu rostou poslední stoličky, takže mu fakt není dobře. Celou noc hořel příšerně, nechtěl nic jíst ani včera, ani dneska a furt si ukazuje do pusy a křiví ji. No holt všechno nemůže vyjít podle představ. Nebylo nějak moc ani, co fotit, tak sem dávám jenom pár fotek.

6 komentářů:

  1. Velká gratulace k narozeninám. Fotky jsou moc pěkné. Amelie

    OdpovědětVymazat
  2. Ten dort je povedený,u nás by měl taky úspěch.

    OdpovědětVymazat
  3. Dort nám dělala jedna paní, je to cheescake a na tom z jedlého papíru ten obrázek. Máslový a krémový dorty nejíme, takže tenhle je fajn. Ještě je ho půlka v lednici, to se nedá sníst :P stál 550Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Tess...dortík krásnej a tu sadu těhle mašinek máme v plánu na Vánoce, vypadá fakt suprově..asť zoubky brzo vylezou!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přidvám se k přání všeho nejlepšího. Hlavně aby zoubky přestaly bolet!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hele, já když budu mít teplotu a budou mě bolet zuby, tak se na nějaké slavení můžu víš co :-)) Navíc někdy děti bývají z toho humbuku kolem i nejisté a unavené. Péta dostal moc hezké dárky a dort vypadá mňamozně.

    OdpovědětVymazat