Daisypath Happy Birthday tickers

čtvrtek 26. ledna 2012

Rehabilitace 25.1.

Včera jsme byli poprvé na rehabilitaci. Byla to jenom informační hodina. Paní byla moc příjemná, dohodly jsme se, co bych si asi představovala - tj. nápravu jak hrubé, tak jemné motoriky, tak i grafomotoriky. Paní využívá i metody typu: šlapání v různých materiálech (kamínky, rýže atd.). Metody na pomoc propojení mozkových hemisfér, má hodně materiálů na grafomotoriku atd.

P. tam něco udělal - mačkal masážního ježka apod, ale spíš se po mně klasicky válel, takže jsme se dohodly stejně jako na logo. Tudíž ho tam jenom přivedu a bude tam sám, protože pak spolupracuje normálně. Budeme chodit každý týden na 30minut :) Tak mám radost, že se to konečně pohne trošku dál :)

Jinak u nás menší zlepšení v samostatnosti, jednak je celkem lepší sebeobsluha - ve školce se skoro celý sám obléká, jen potřebuje pomoc třeba s bundou. Pěkně jí lžící a vidličkou, pije z hrnku, když jde na záchod, tak už nevyžaduje asistenci. A hlavně - začínám sám pracovat, nevyžaduje dohled od  učitelek, sám se pohybuje po třídě, už nedělá tolik ocáska. Je to znám i doma. Třeba dělá MiniLuk a já se musím dívat na televizi :))) a on ho dělá sám, chce jenom, abych se podívala, zda mu sedí výsledek :) takže takhle bych si to představovala :)))

Žádné komentáře:

Okomentovat