Daisypath Happy Birthday tickers

neděle 3. července 2011

Zrakové rozlišování+svatba

Opět nic nového, ale v poslední době dávám hrozně málo postů :) takže dávám dvě videa (z Logica, jak jinak :D) již brzy by mi měla přijít nová pomůcka na rozvoj logiky a prostorové představivosti (Záhadný hrad), tak se těšte na recenzi :)
V pátek jsem byla na svatbě jako družička. Svatba byla náááádherná :) měly jsme velký problém se sehnáním  šatů. Aby byly stejné a ještě seděly všem třem, bylo docela utrpení. Vypadalo to, že neseženeme a družičky padnou :P ale nakonec se zadařilo. Na fotce moc nevyniknou, ale pak v reálu s doplňky - květiny na ruku a fialový pytlíček na rýži, to vypadalo skvěle.
Obřad byl u jezírka, které patří k zámku. Nakonec relativně vyšlo i počasí, bylo okolo 20 stupňů a místy i svítilo, na fotky to bylo dokonalé světlo. Až budou profi fotky, tak nějaké ukážu :) večerní oslava (ač se mi ze začátku moc nechtělo), dopadla skvěle. Bohužel jsem to přehnala s pitím, takže včerejší den byl hodně, hodně náročný. Nebyla jsem schopná vstát z postele :DDDD

3 komentáře:

  1. Nádherná barva, už se těším na fotky. Nevěsty a družičky to teda fakt můžu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda na Tvuj blog jsem narazila nahodou pres Lovely hair a koukam ze mame stejne stare synacky (muj ma narozky 19.9)

    Koukam na vsechny ty pracovni listy, jsi moc sikovna mamina, muj syn je zdravy a spoustu z toho by nezvladl-protoze to s nim nedelam, a to mam Vs vzdelani v oboru ucitelka MS, je krasne jak se mu venujes...

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty mají moc krásnou barvu, určitě ti ohromně slušely a těším se na fotky :)!Jinak tedy smekám nad sbírkou NYX Round Lipsticks :D, já je taky miluju :D!

    OdpovědětVymazat