Daisypath Happy Birthday tickers

pondělí 30. května 2011

Logo s Logicem :)

Video, jak se dá využít Logico i k procvičování výslovnosti :)
Co se týče pokroků v mluvení - slovní zásoba se rozšiřuje celkem pěkně. Četla jsem, že děti s expr. dysfázií mívají špatnou výbavnost slov, a hlavně špatnou výbavnost abstraktních pojmů. Což zrovna u nás není, protože nejvíce říká zrovna názvy barev, názvy tvarů, hodně směry - nahoru, dolů, dopředu a dozadu atd. Celkově mi přijde, že výbavnost u slov u nás není špatná. U nás je opravdu nejhorší výslovnost, např. kočka je "oa" a má to jenom intonaci slova kočka. Po slabikách to dokáže říct jakž takž pěkně, ale jakmile má vyslovit celé slovo, tak v tom už vysloví pouze dvě hlásky s patřičnou intonací :P

Začíná už pomalu tvořit větičky, samozřejmě jsou to věty typu :"Děda není, máma ňam ňam." Což v překladu znamená: "Děda je v práci, do krámu půjdeme s mámou." :DDDD No, ale pokrok vidím. Plynulost řeči je taky špatná, mezi spojováním více slov jsou značné pomlky. Nicméně to zatím jde, pomalu, ale jde :) musíme vydržať :)

4 komentáře:

  1. Tak to teda zírám, Péťa je prostě dobrej, zvlášť ty abstraktní pojmy. :) Výslovnost se vyladí, na povel vyslovuje pěkně a časem to začne určitě používat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo tygr je pašák ,nestačím zírat jak se lepší a jak mu krásně jdou barvy .Holka děláte užasné pokroky ...jen tak dál:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Sidhe: díky, on barvy umí asi už 3/4roku zhruba, ale donedávna uměl říct jenom bílá a zelená. Jinak pasivně zná i takový ptákoviny jako lososová a okrová :D

    on má tu pasivní slovní zásobu fakt poměrně velkou bych řekla, no ale exprese..ehm..a o toto tu jde, že :P

    OdpovědětVymazat
  4. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat