Daisypath Happy Birthday tickers

sobota 13. října 2012

Dárky k Vánocům 2. část

Tak tu mám druhou část dárků k Vánocům, obávám se, že bude asi ještě i třetí :) Takže nová smartovka Bill and Betty, je to něco ve stylu Tetris :)
Tučnáci na ledu
Tučňáci na ledu je originální logická hra pro jednoho hráče z produkce Smart games. Hra obsahuje celkem 60 zadání rébusů od jednoduchých až po velmi náročné.
Pět tučňáků se pohybuje po ledové ploše. Ledové kry se posouvají a srážejí a tučňáci na nich tancují a kloužou všemi směry. Dokážete prolomit ledy a poskládat všechny kry na herní desku? A budou všichni tučňáci na správných místech?
Logická hra tučňáci je zcela originálně provedena. Ve hře je pět krových ploch složených vždy z pěti dílků a jednoho tučňáka. S jednotlivými dílky kry se dá hýbat, a tak měnit její tvar. Hra tak vyžaduje opravdu představivost!
A jak tuto hlavolamovou hru hrát?Nejprve si vyberete zadání v jedné ze čtyř náročností. Vaším úkolem je po té umístit jednotlivé krové dílky na vodní hladinu tak, aby umístění tučňáků odpovídalo zadání. Pro každý krový dílek musíte zvolit správný tvar. Rébus má vždy jen jedno řešení!
Logická hra pro jednoho hráče Tučňáci na ledu spojuje zábavu i rozvoj IQ. Podporuje prostorovou představivost, koncentraci a plánování.
Hra Tučňáci na ledu obsahuje:pět krových dílů s tučňáky, podložku v podobě vodní plochy, knížku s 60 zadáními a řešeními

Video zde
Noemova Archa:

Novinka roku 2012 Noemova archa ze série Smart Games.
Smart Games - jsou jedinečnou kombinací společenské hry a hlavolamu, určené především pro děti předškolního a školního věku.
Smart Games Noemova archa - dětská logická hra od 5 let.
Noemova archa je magnetická, cestovní hra.
Celá hra včetně úloh a řešení je v kompaktním balení s patentekem na zapnutí.
Úkolem této logické hry je podle jedné ze 48 úloh umístit zvířata do archy tak, aby zvířata zůstala v párech, bok po boku. Hra obsahuje knížku s 48 zadáními (od nejlehčích po těžké) a řešeními.
Rozměry: 16 x 16 x 1 cm.

Cink Junior:
Cink! Junior je výborná postřehová hra se zvonečkem, kterou si rychle oblíbí malí hráči, pro které je určena, i jejich rodiče.
Ve hře Cink! Junior vykládají hráči zelené, modré a červené karty klaunů ze svého balíčku na stůl. Musí být stále ve střehu. Jakmile se totiž na stole objeví dva stejní smějící se klauni, musí zacinkat na zvonek. Hráč, který se natáhne po zvonečku jako první, získává všechny již odkryté klauny. Avšak pozor! Když se objeví smutní klauni, cinkat se nesmí! To pak hráči přicházejí o část svých karet. Stejně tak jsou v ohrožení karty příliš zbrklých hráčů, kteří cinknout, aniž by na stole byly karty stejných barev. Vítězem se stává hráč, který posbírá nejvíc klaunů.
Hra Cink! Junior je opravdu veselá hra, která rozvíjí postřeh a rychlou reakci.
Hra Cink! Junior obsahuje:54 karet s klauny, zvoneček


Žádné komentáře:

Okomentovat