Daisypath Happy Birthday tickers

sobota 29. září 2012

Dárky k Vánocům 1. část

Včera jsem objednala první dárky k Vánocům. Musím postupně, protože najednou bych to opravdu finančně nedala. Jak jste u nás zvyklí, tak z 99% půjde o různé hry a smartovky, "normální" hračky u nás moc úspěch nemají a má je ve školce.

IQ Puzzler je nevšední logickou hrou. Jednodušší úlohy hráči řeší v na ploše, s těmi složitějšími se pak vrhají do prostoru.
Otestujte a posilte své IQ s touto skvělou cestovní hrou!
Rozhýbejte svůj mozek na plné obrátky a umístěte všechny herní dílky složené z kuliček na herní plán podle zadání. A nemusíte skončit u umísťování dílků pouze na plochu. Řada zadání vás povede i do třetího rozměru a důkladně prověří vaši prostorovou představivost.
IQ Puzzler je logická hra, která potrápí nejeden mozeček a to jak mladým, tak i starším hráčům. Tato hra vám zábavnou formou otestuje vaše prostorové vnímání. Její skladné provedení z ní dělá také výborného společníka na cesty.
Balení obsahuje rozkládatelnou krabičku se dvěma hracími stranami, sešit s pravidly v několika jazycích a se 101 úlohami a 12 různých dílků.

Magnetická logická hra pro jednoho hráče Tangoes Objects je variací na klasický hlavolam Tangram. V této variantě má hráč k dispozici 7 dílků, magnetickou podložku a 24 úloh jako výzvu. Možností, jak naložit s tímto tangramem, je však mnohem více.
Předlohy Tangoes Objects mají podobu nejrůznějších předmětů - od konvičky po domek. Zadání úlohy představuje pouze tohoto předmětu. Úlohou řešitele je ze všech sedmi dílků tangramu vytvořit přesný obraz jako je v zadání. Jednotlivé úlohy samozřejmě obsahují řešení, takže nevěště hlavu, pokud se vám nebude hned dařit.
Tangous Objects je baleno v praktické knížce, kterou lze zapnout na patentku, takže jsou všechny části hlavolamu bezpečně schovány. Hra přímo vybízí k tomu, aby byla brána na cesty.
Hra Tangoes Objects obsahuje:knížku s úlohami a řešeními, jejíž jedna strana tvoří magnetickou podložku, 7 dílků tangramu

Hra Na ledové kře, je jedinečná logická hra vhodná nejen pro děti od sedmi let, ale i pro dospělé. Hra je napínavá do posledního kroku.
Zchlaďte své mozkové závity tímto hlavolamem!
Úkolem hry je ve správných logických krocích splnit předem vybraný úkol. Ten si na začátku hry vybíráte ze 48 možností rozdělených do čtyřech urovních obtížnosti (začátečník, mírně pokročilý, expert a mistr). Po výběru vložíte danou kartu do základny hry. Vaším cílem je rozmístit 6 průhledných dílku různých tvarů na hrací tabulku tak, aby byla vyobrazená zvířata na správném místě podle vybrané karty. Lední medvědi umístěni na ledových krách a ryby ve vodě.
Hra má pevnou hrací základnu pro snadnou manipulaci a cestování!
Obsah:
- 1 pevná základna
- 6 různě tvarovaných průhledných dílků
- 48 karet
- 1 sešit s úkoly a řešeními


Žádné komentáře:

Okomentovat