Daisypath Happy Birthday tickers

neděle 29. dubna 2012

Rehabilitace 25.4. a logopedie 26.4.

Tenhle měsíc jsem nějak na štíru s příspěvky, ale nemám moc času. Na rehabilitaci procvičovali klasiku - chození do a ze schodů, grafomotoriku, opičí dráhy, skládání oblečení, básničky s ukazováním atd. Na logopedii dál procvičují tvoření souvětí, výbavnost slov a správnou výslovnost dvojslabičných slov.

P. se ted zase hodně zlepšil v řeči, tvoří i jednoduché podmínkové věty, začal používat víc předložek a dokonce i pár spojek. Hrozně moc se na všechno ptá, ale teda "proč" stále nic.

 Momentálně nemám moc peněz na nové pomůcky, ale od Moniky z e-shopu jsem si zamluvila hru od Smartu Zoologic. Jsem nadšená, že ji tam má, doteď byla nesehnatelná a všude vyprodaná.

Zoologic je logická hra pro jednoho hráče, která je výzvou pro myslitele od 5 let. Učí nejen logickému myšlení, ale poskytuje rovněž představu o tom, jak to v přírodě chodí. 

U každého rébusu je potřeba zorganizovat zvířátka na hracím plánu tak, aby žádné ze zvířat nesousedilo ani se svým predátorem, ani se svojí potravou. Jak hráči překonávají další a další úrovně, přicházejí do hry nové herní prvky, které kladou další podmínky uspořádávání zvířat. Skládačka obsahuje 60 rozličných úloh, rozdělených do 4 obtížnostních úrovní. Vhodné pro děti od 5 let, nicméně i řada dospělých si může ledacos s touto hrou užít, zvyšující se obtížnost přináší hodiny a hodiny zábavy.
Kartičky úkolů obsahujíi řešení úloh. 



A mám další dvě fotky ze svatby, na zbytek si ještě počkáme chvíli :)


Žádné komentáře:

Okomentovat