Daisypath Happy Birthday tickers

neděle 2. října 2011

Hračky k Vánocům

Jelikož na tom nejsem zrovna finančně moc dobře, dárky už musím nakupovat teď. Udělala jsem si seznam a postupně budu dokupovat. Letošní Vánoce určitě nebudou tak bohaté jako vloni, ale i tak si myslím, že bude mít P. radost. Vybrala jsem:

Roční období od Granny
Tři herní varianty procvičují paměť, jemnou motoriku a schopnost rozeznávat předměty hmatem. Rozvíjí představivost a slovní zásobu. Rodičům i pedagogům poskytuje hraje perfektní příležitost povídat si s dětmi o změnách, k nimž během roku v přírodě dochází.

Knoflík a tkanička od Granny
Rozvíjí trpělivost, jemnou motoriku i estetické cítění malých dětí. Na 6 barevných obrázcích z pevného kartonu opatřených dírkami mohou už i čtyřletí výtvarníci zcela bezpečně "přišívat" i "vyšívat" pomocí různobarevných tkaniček i knoflíků.

Logico Piccolo


Pořídím startovací sadu, která pomáhá rozvíjet logické myšlení.
- Tvary, vzory a množství
- Dívej se a přemýšlej
- Pozorování, odhalování a vypravování

Knížky na přípravu do školy
- Encyklopedie předškoláka
Chcete rychle, a přitom dobře připravit své dítě na školní výuku? Nevíte jak to udělat a čím začít? V tom vám pomůže právě tato knížka! Obsahuje praktické rady nejlepších specialistů. Poradí s jednoduchými, a přitom efektivními způsoby učení. S její pomocí můžete dokonce sami znalosti svého dítěte otestovat . Najdete v ní srozumitelné odpovědi na mnoho složitých otázek, obsahuje jednoduché úkoly zaměřené na počítání, čtení, rozvíjení myšlení, rozvoj řeči, pamět, jemnou motoriku apod. Tato knížka je určena především pro rodiče budoucích školáků.


- Testy pro předškoláky
Tato kniha promění obyčejné učení s dětmi v zábavnou hru. Váš nejmenší bude s nadšením dělat úkoly, s jejichž pomocí se připraví do školních lavic. Pomocí rozličných cvičení si nejenom zopakuje to, co už umí, ale nabude ještě další dovednosti , které se mu budou do školy hodit : procvičí si paměť, myšlení, rozvíjení řeči, matematiku, poznání okolního světa. Do této knížky , která je doplněna mnoha barevnými ilustracemi, může kreslit i psát.


Balanční žába


Pomůcka pro procvičování jemné motoriky a logického úsudku. Dítě háže kostkou a podle toho, jaký symbol padne, musí doložit odpovídající váleček na žábu. Ta se ovšem nesmí překlopit. Vyrobeno z kvalitního masivu.


Kuličkodráha velká 74 Ks



2 komentáře:

  1. Mysli i na tu inteligentní plastelínu, mají taky na MMB. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super věci:-)To logico se mi líbí moc,škoda že pro nás ještě složité,my jsme teprv u jednoduchého přiřazování,třeba časem...Kuličkodráhu dostala justy loni a moc se jí líbí:-)Balanční žába taky super:-)a plastelínu (inteligentní)mají určo na MMB a taky ve spakisu já jsem jí tam kupovala:-)

    OdpovědětVymazat