Daisypath Happy Birthday tickers

středa 26. ledna 2011

Nové pomůcky z RP

Dávám slíbená foto nových věcí. Musím říct, že už mi to všechno přijde stejný. Že už jsme všechno dělali a jsou to furt jenom takové modifikace.

Výuková tabulka - od stejné firmy jako Chytré pero. Tohle je podle mě ještě nepovedenější verze, týká se to stále jen barev a tvarů, často ani dospělý moc nechápe, co by měl dělat.



Siulety - to se mi líbí. Přiřazují se na předlohy panáčci jak podle barvy, tak hlavně podle směru těla, je to docela náročné. Víc možností karet - stejně barevní, půlky, černobílé.


Potrava zvířat - nic moc, jenom se podle kartiček přiřazuje potrava do kruhu.
Panáčci od Granny - jsem ráda, že jsem je vyzkoušela, než jsem je koupila. Princip hry je fajn, dítě roztočí osu a podle toho, jaká část oblečení padne, obléká panenku. Kdo má první celou panenku oblečenou - vyhrává. Bohužel oblečené je z jakéhosi lepivého papíru, který častějším používám už moc nedrží a navíc na dětskou motoriku je to docela těžké.


Souvislosti - klasika, jenom jiné obrázky.

5 komentářů:

  1. Můžu se zeptat, co dělá ta výuková tabulka, když se dotkneš např. slona a šedé barvy? Siluety se mi taky líbí, ale taky moc nechápu z těch fotek, o co jde. :P
    Ty panáčky znám a ty nálepky jsou opravdu naprosto na nic. :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, jestli znáš to Chytré pero, tak to zahraje naprosto stejný zvuk, fakt bejkárna..

    ty siulety, musí najít správnou půlku panáčka (barvu) a i směr ruky a nohy ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Tess, díky za info, chtěla jsem tu výukovou tabulku koupit Sáře. Máme doma už "'Chytré pero I i II., ale moc nadšená z toho nejsem. Logico Primo mi připadá daleko propracovanější a logičtější. V Chytrém peru něktré souvislosti nevím ještě teď. Jsi hodná, že ty pomůcky srozumitelně popisuješ, protože člověk nakoupí zbytečně "kravin", které doma jen leží. Díky

    OdpovědětVymazat
  4. Lenko, tak to Chytré pero je o moc líp udělaný. Tohle jsou fakt jenom pořád barvy a tvary (+teda počítání, ale na to je P. ještě fakt malej, je tam třeba 15 předmětů atd., on je rád, že rozliší počty do 5 :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak sileuty jsem konečně pochopila, po zvětšení fotek. :P A na prostorovou/provolevou orientaci to vypadá dobře.

    Chytré pero znám, ještě lepší mi přijde taková klikací myš se kterou se jezdí po obrázcích. Je to pro děti mnohem lepší do ruky než to pero. Máme to ve školce, jen přesně nevím, jak se to jmenuje.

    OdpovědětVymazat