Daisypath Happy Birthday tickers

pondělí 31. ledna 2011

Logopedie 31.1.

Dneska Péťa už trénoval i syntetizaci dvou slov a piloval výslovnost. Doma máme trénovat zejména písmenko "T", vystrčit jazýček a chytit ho zoubkami, nejlépe mu ten jazyk držet. Jinak prý rozvoj řeči je slušně nastartovaný, teď už jenom neustále trénovat, trénovat a trénovat.

Naštěstí má přirozenou potřebu komunikace, takže logopedka byla nadšená, jak neustále všechno komentuje, o tom jsme si v srpnu ještě mohli tak jenom nechat zdát. Doporučila nám obrázkové čtení, že to už by mohl zvládat, takže zkusíme :)

Dneska bylo mrazivo, ale kráááásně, takže jsme si udělali obrovskou procházku. P. pročůral díru do sněhu, oblíbená činnost :)
 Samozřejmě jsme nesměli vynechat zverimex :)




Koupila jsem si nové botičky, v Deicháči za 249 Kč, měli moje XXS, takže huráááá !!!

Chci se zeptat, jestli vám nevadí (by vám nevadily) posty, které až tak úplně nesouvisí s diagnozou a VD. Např. to moje líčení, a celkově o životě. Kdyžtak napište do komentů, jestli to se můžu dávat nebo ne. Nerada bych to tady někomu znechutila :)

3 komentáře:

  1. Tess, boty jsou úžasné, nechci věřit tak nízké ceně. Mně rozhodně nevadí tvoje vsuvky mimo diagnózu Péti, naopak, člověk se aspoň odreaguje. Koho to nebaví, přeskočí to.

    OdpovědětVymazat
  2. Terez, přesně tak...články o líčení, oblečcích apod. jsou příjemnou změnou a rozptýlením. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Povídání mimo diagnozu je super...

    OdpovědětVymazat