Daisypath Happy Birthday tickers

úterý 3. července 2012

Logopedie 21.6. , Rehabilitace 27.6. a 3.7.

Na logopedii trénovali hlavně písmeno L, Péťa vystrkoval jazyk a logo mu pod něj strkala prsty a snažili se dostat jazyk za horní zuby. P. spolupracoval a držel, doma je to teda o dost horší :( ted máme od logo volno a třetí červencový týden začínám s intezivní logo každý den. Teď už se konečně můžeme začít soustředit hlavně na nácvik a fixování hlásek do běžné řeči.

Minule na reha byli venku na hřišti, takže procvičování hrubé motoriky :) Musím říct, že za tu dobu, co tam chodíme, se P. neskutečně v té motorice zlepšil, už vyleze na všechny prolézačky, po žebříku, klouže se na velké klouzačce, prostě úplně jako "běžné" dítě :)

Dneska dělali opičí dráhu, přičemž prsty nohou sbíral korálky a přenášel je přes tu dráhu. Nacvičovali balanc, napodobovali chůzi zvířátek. Skládali puzzle, nacvičovali nápodobu gest. Bohužel další reha nás čeká až v srpnu a od září to již bude nejisté, protože paní nastupuje už do práce :( takže vůbec nevím, jak to bude a zda ještě budeme chodit. Každopádně i kdyby ne, tak to bylo ohromně přínosné a zas nás to posunulo dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat